Overhandiging boek Toegang tot de collectieve sector

Wouter Koolmees (demissionair minister SZW) neemt het eerste exemplaar van Toegang tot de collectieve sector in ontvangst.

De derde editie van Toegang tot de collectieve sector verschijnt maandag 23 augustus. De auteurs - Jan Donders (onder andere Rijksacademie) en Flip de Kam (emeritus hoogleraar Rijksuniversiteit Groningen) - overhandigen op die dag de (demissionair) minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid het eerste exemplaar van hun boek.

Na de overhandiging van het boek vindt een online discussiebijeenkomst plaats, die voor alle geïnteresseerden toegankelijk is.

Daniël van Vuuren (onder andere Tilburg University) treedt op als dagvoorzitter van de discussiebijeenkomst. Na een openingswoord van de minister geven Kees Goudswaard (Universiteit Leiden) en Jan-Maarten van Sonsbeek (Centraal Planbureau) een korte presentatie. Aan de discussie die hierop volgt wordt - behalve door de minister en de twee inleiders - tevens deelgenomen door Rob Mulder (VNO-NCW en MKB Nederland) en Piet Fortuin (CNV).

Je kunt je hier aanmelden voor de online discussiebijeenkomst. De bijeenkomst start om 16.00 uur en duurt een uur.