Succesvolle afsluiting Financial Traineeship 2019-2021

Op 1 juli vond de afsluitende bijeenkomst plaats voor de financial trainees, die in september 2019 waren gestart met het opleidingsprogramma bij de Rijksacademie. De afgelopen 2 jaar hebben ze diverse onderwerpen in het opleidingsprogramma voorbij zien komen, van overheidsfinanciën tot projectmatig werken en van datavaardigheden tot risicomanagement. Na ruim een jaar met online onderwijs, konden de trainees elkaar voor deze afsluiting gelukkig weer fysiek ontmoeten, bij het museum voor Beeld & Geluid in Den Haag.

Tijdens de afsluitende bijeenkomst hebben de trainees in 5 groepen een terugkoppeling gegeven van een van de lesblokken uit het opleidingsprogramma, in de vorm van presentaties, quizjes en filmpjes. Daarnaast had de bijeenkomst ook een officieel tintje, want de trainees ontvingen alle 32 het certificaat voor de succesvolle afronding van het Financial Traineeship.

We wensen de financial trainees heel veel succes in hun verdere loopbaan en hopen ze in de toekomst terug te zien bij de Rijksacademie!