De uitvoering in beeld

Beleid kan niet zonder goede uitvoering. Op dinsdag 12 juni 2018 organiseert het ministerie van Financiën dan ook de dag 'Uitvoering in beeld'. Een dag waar de uitvoering centraal staat, met als thema Kwaliteit in de praktijk. We nodigen je graag uit om dit thema met boeiende sprekers en in leuke workshops samen uit te diepen. Natuurlijk is de dag ook bedoeld om te netwerken.
 
Voor wie
Iedereen die werkt als eigenaaradviseur, opdrachtgever, opdrachtnemer of controller in of met een uitvoeringsorganisatie. Iedereen die wil leren van vakgenoten en geïnteresseerd is in best practices en wat er nog beter kan.
 
Programma
Een mooi en gevarieerd programma staat in de steigers. Later daarover meer informatie. We starten rond 10.00 uur en sluiten omstreeks 17.00 uur af met een drankje.
 
Aanmelden
Met de aanmeldbutton rechtsboven deze pagina kun je je aanmelden. Geef in het veld 'Eventuele aanvullende vragen/opmerkingen' aan of je betrokken bent met de uitvoering vanuit de rol van:
a) eigenaar
b) opdrachtnemer
c) opdrachtgever
d) controller
e) overig
 
Wist je dat?
Op Verantwoordingsdag de website www.rijksfinancien.nl is gepubliceerd. Daar tref je ook de infographics aan over agentschappen en begrotingsgefinancierde ZBO's.
 
Vragen
Neem dan contact op met Yourick Untied (070-3427291).

Uitvoeringsdata

  • di 12 jun Vol

*De sluitingstermijn voor inschrijving bedraagt 20 werkdagen voor de start van een opleiding en 5 werkdagen voor de start van een congres en is een richtlijn. Een opleiding kan vol zijn ruim voor de sluitingsdatum of nog plaatsen beschikbaar hebben na de sluitingsdatum. Informeer altijd naar de mogelijkheden, ook als de inschrijvingstermijn eigenlijk reeds verlopen is: 070-342 4900.