WebGenerator ProStats

Verkiezingscongres 2017 - Rijksacademie.nl

Verkiezingscongres 2017

Het financiële verkiezingsdebat

Vrijdag24 februari - Theater aan het Spui

Inloop vanaf 14.30 uur, aanvang 15.00 uur stipt, aansluitend een borrel

Gaat het over rechts, of toch over links? Volgt Rutte-3 of staat het eerste kabinet-Asscher straks op het bordes met de koning? Of wordt het een kabinet Wilders-I? Wij, de kiezers, bepalen op 15 maart de koers van het land tot en met 2021.

Maar voordat je in het stemhokje een vakje rood kleurt, wil je weten welke kant politici op willen met Nederland. Bijvoorbeeld op financieel en fiscaal terrein. De (beoogd) financieel woordvoerders van de grootste partijen overtuigen jou graag van hun visie op vrijdag 24 februari in het Spuitheater. Voor de derde keer organiseert de Rijksacademie van het ministerie van Financiën die dag een debat over de financiële plaat van het nieuwe kabinet.

Locatie:

Theater aan het Spui

Spui 187

2511 BN Den Haag

Aan dit congres zijn geen kosten verbonden.


Uitvoeringsdata

    *De sluitingstermijn voor inschrijving bedraagt 20 werkdagen voor de start van een opleiding en 5 werkdagen voor de start van een congres en is een richtlijn. Een opleiding kan vol zijn ruim voor de sluitingsdatum of nog plaatsen beschikbaar hebben na de sluitingsdatum. Informeer altijd naar de mogelijkheden, ook als de inschrijvingstermijn eigenlijk reeds verlopen is: 070-342 4900.