Algemene voorwaarden zaalverhuur

Algemene voorwaarden zaalverhuur

De Zeestraat 86-90 is een unieke locatie in het beheer van het ministerie van Financiën. De Rijksacademie voor Financiën en Economie verzorgt hier al haar opleidingen. Ook bent je hier welkom voor het organiseren van opleidingen, brainstorms, congressen of voor een overleg in een andere atmosfeer.

Een goede voorbereiding

Wij vragen je minimaal twee werkdagen voor aanvang van de bijeenkomst een deelnemerslijst te mailen naar: Reserveringen Zeestraat. PowerPoint presentatiebestanden die vóór 14.00 uur op de dag voorafgaand aan de uitvoering gemaild worden naar Reserveringen Zeestraat kunnen door onze medewerkers op de desbetreffende apparatuur geplaatst en getest worden. De verantwoordelijke persoon voor de uitvoering wordt verzocht minimaal 15 minuten voor aanvang van het programma aanwezig te zijn om de presentatie te controleren en te testen. Eventuele ICT-problemen die zich kunnen voordoen bij het gebruik van verschillende merken/soorten USB memoriesticks kunnen dan nog worden opgelost. Ontvangen wij de bestanden na 14.00 uur op de dag voorafgaand aan de uitvoering dan draagt de Rijksacademie geen verantwoording voor het goed functioneren van de bestanden.

Parkeren

In de Zeestraat kun je betaald parkeren. Je betaalt bij de automaat € 1,70 per uur. Ma t/m za 9.00-24.00 uur. Betalen met Mastercard, Maestro, Chipknip, Visa en V-pay en mobiele diensten. 
Betalen met muntgeld is NIET meer mogelijk! 

Er is een openbare parkeergarage naast het Hilton Hotel: Parkeergarage Mauritskade, Mauritskade 4, 2514 HC  Den Haag (Hoek Mauritskade/Zeestraat)

Annuleringsregeling

  • Tot 10 werkdagen voor de dag van reservering, kunnen de locatie en voorzieningen kosteloos geannuleerd worden.
  • Vanaf 10 werkdagen voor de dag van reservering brengen wij 100% van de geoffreerde locatie en middelen in rekening.
  • Tot 2 werkdagen voor de dag van reservering kunnen cateringaanvragen gewijzigd of geannuleerd worden.
  • Vanaf 2 werkdagen voor de dag van reservering brengen wij 100% van de geoffreerde cateringkosten in rekening.

Wijzigingen op de getekende offerte worden op de factuur vermeld. Daardoor kan de factuurprijs afwijken t.o.v. de geaccordeerde offerte.

Vragen?

Neem contact op met: Zaalreservering Zeestraat
Telefoon 088 442 99 77

e-mail: Reserveringen Zeestraat