EMVI-Superformule

Als inkoper heb je te maken met een palet aan gunningsmethodieken om kwaliteit te beoordelen. Een nieuwe innovatieve gunningstechniek is de EMVI-formule: een inschrijving wordt niet gerelateerd aan de laagste prijs, maar aan zowel de financiële- als kwalitatieve voorkeuren van de opdrachtgever.
 
Voor
(Senior) inkopers, inkoopadviseurs, categoriemanagers bij de Rijksoverheid. Richtlijn: S12-S14.
 
Hiermee kom je terug
Door toepassing van deze superformule wordt een optimale afweging tussen prijs en kwaliteit berekend. Deze opleiding leert je hoe het werkt en wat de voor- en nadelen van deze methode zijn.
 
Zo pakken we het aan
De opleiding bestaat uit twee dagdelen. In het eerste deel worden de theorie en achtergronden uiteengezet. Daarna ga je aan de slag met het daadwerkelijk toepassen van de EMVI-Superformule en werk je in teamverband een concrete casus uit met toepassing van de EMVI-Superformule.

Opleidingsduur en kosten
Opleidingsduur: 1 dag
Kosten: € 600

Uitvoeringsdata

  • Uitvoeringsdata n.n.b

*De sluitingstermijn voor inschrijving bedraagt 20 werkdagen voor de start van een opleiding en 5 werkdagen voor de start van een congres en is een richtlijn. Een opleiding kan vol zijn ruim voor de sluitingsdatum of nog plaatsen beschikbaar hebben na de sluitingsdatum. Informeer altijd naar de mogelijkheden, ook als de inschrijvingstermijn eigenlijk reeds verlopen is: 070-342 4900.