Masterclass financieel management

De masterclass financieel management bestaat uit 4 dagdelen waarin de belangrijkste ontwikkelingen en nieuwste inzichten op het gebied van financieel management centraal staan.
 
Voor
De masterclass is bestemd voor (plaatsvervangend) directeuren, controllers, auditors en managers, senior adviseurs en/of afdelingshoofden die werkzaam zijn in een financiële functie, auditfunctie of een beleidsfunctie. Gestreefd wordt naar groepen met deelnemers uit diverse organisaties.
 
In deze masterclass worden actuele onderwerpen behandeld, daardoor is op dit moment het thema nog niet bekend. Houd onze website in de gaten voor  de meest recente informatie.

Opleidingsduur en kosten
Opleidingsduur: 4 middagen
Kosten: € 1.150

Uitvoeringsdata

  • ma 08 okt, ma 15 okt, ma 29 okt, ma 05 nov

*De sluitingstermijn voor inschrijving bedraagt 20 werkdagen voor de start van een opleiding en 5 werkdagen voor de start van een congres en is een richtlijn. Een opleiding kan vol zijn ruim voor de sluitingsdatum of nog plaatsen beschikbaar hebben na de sluitingsdatum. Informeer altijd naar de mogelijkheden, ook als de inschrijvingstermijn eigenlijk reeds verlopen is: 070-342 4900.

Aanmelden voor nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.