Nieuwe ontwikkelingen in de financiële administratie

Er is veel gebeurd op het terrein van belastingen en consequenties voor de financiële administratie. Denk aan de gevolgen van de komst van de Werkkostenregeling, de ontwikkelingen op BTW-gebied en de vennootschapsbelasting. Wat betekent dit? Raakt het jouw organisatie? Hoe kan ik er mee uit de voeten? In deze opleiding word je in één dag bijgespijkerd wat de ontwikkelingen zijn en krijg je praktische handvatten om er in je dagelijks werk mee aan de slag te gaan.
 
Voor
Medewerkers in S5-S9 met een administratieve functie bij de Rijksoverheid. Je hebt bijvoorbeeld de VOFMA gevolgd.
 
Daarom deze opleiding
Om als financieel-administratief medewerker je werk goed uit te voeren, moet je heel wat in huis hebben. Deze opleiding legt de link tussen de laatste ontwikkelingen en wat dit concreet betekent voor medewerkers in de administratie.
 
Hiermee kom je terug
De opleiding behandelt in een kort tijdsbestek de belangrijkste ontwikkelingen.
 
Na afloop:
  • kun je aangeven wat het belang is van de administratieve functie en een goede administratie
  • kun je uitleggen welke eisen de wet- en regelgeving (CW, HAFIR) stelt aan een goede administratie
  • kun je de weg vinden in actuele administratieve ontwikkelingen binnen de Rijksoverheid
 
Zo pakken we het aan
De praktijk van de deelnemers staat centraal in deze opleiding. Ervaren medewerkers en managers van verschillende ministeries verzorgen deze korte en interessante opleiding om eerder genoemde ontwikkelingen uit te leggen. Hierbij wordt ook steeds gebruik gemaakt van veel praktijkvoorbeelden en casussen zodat de materie gaat leven.

Opleidingsduur en kosten
Opleidingsduur: 1 dag
Kosten: € 550

Uitvoeringsdata

  • vr 19 okt

*De sluitingstermijn voor inschrijving bedraagt 20 werkdagen voor de start van een opleiding en 5 werkdagen voor de start van een congres en is een richtlijn. Een opleiding kan vol zijn ruim voor de sluitingsdatum of nog plaatsen beschikbaar hebben na de sluitingsdatum. Informeer altijd naar de mogelijkheden, ook als de inschrijvingstermijn eigenlijk reeds verlopen is: 070-342 4900.

Aanmelden voor nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.