COVID-19

Voor starters (trainees en basisopleidingen) zijn de opleidingen deels online en deels op onze opleidingslocatie aan de Zeestraat 86-90 in Den Haag. Onze verdiepende opleidingen zijn volledig online. De Rijksacademie doet er alles aan om jouw bezoek aan onze opleidingslocatie zo veilig mogelijk te maken. Onze faciliteiten en praktische regels voldoen aan de actuele COVID-19 richtlijnen en inzichten. We hebben het pand zo ingericht dat het mogelijk is om voldoende afstand te houden. Dat doen we door het aantal deelnemers in de ruimtes klein te houden en de pauzes en andere verplaatsingen door het pand op elkaar af te stemmen. De ruimtes worden bovendien zeer goed geventileerd.

Wij vragen onze deelnemers, docenten en andere bezoekers aan ons pand de COVID-19 richtlijnen te volgen. Dit houdt in: 

  1. Volg de basisregels om verspreiding te voorkomen. Het is verplicht om medische mondkapjes dragen bij verplaatsingen in ons pand. Het is verplicht om 1,5 meter onderlinge afstand te houden. Houd rekening met elkaar: geef elkaar de ruimte, en respecteer elkaars grenzen.
  2. Vanwege de goede ventilatie in ons pand raden we je aan een extra trui of sjaal mee te nemen.
  3. Blijf thuis bij klachten. Je kunt contact opnemen met ons over de mogelijkheid om online aan een opleidingsdag deel te nemen.
  4. We verzoeken je vriendelijk om voor de start van een opleiding in ons pand een zelftest te doen (of twee keer in een week bij meerdere opleidingsdagen).
  5. We verzoeken je tot slot om contact met ons op te nemen als je na een bezoek aan onze locatie besmet blijkt te zijn met het coronavirus. We hanteren een incidentenprotocol en kunnen dan passende maatregelen nemen. We behandelen je melding uiteraard met inachtneming van alle privacyregels.

De Rijksacademie volgt de richtlijnen van het RIVM.