NIEUW Virtual tour Rijksacademie

Bekijk in deze virtual tour onder andere onze lesruimtes, de lounge en het restaurant. In het menu kun je een specifieke ruimte kiezen.
Heb je vragen?  Mail naar Reserveringen Zeestraat

Zaalverhuur

Op een unieke locatie in het centrum van Den Haag verzorgt de Rijksacademie opleidingen voor auditors, economen, financieel medewerkers, medewerkers in de bedrijfsvoering, leidinggevenden en beleidsmedewerkers die werkzaam zijn bij de Rijksoverheid.

Naast het volgen van opleidingen kun je in de Zeestraat ruimtes huren om bijeenkomsten te organiseren voor groepen tot 180 personen. Bijvoorbeeld voor een congres, een debat, een boekpresentatie, een afdelings-, directie- of strategiebijeenkomst, de presentatie van een jaarplan, de startbijeenkomst of de afronding van een project, een brainstormsessie of themabijeenkomst. Voor meer creatieve sessies kun je gebruik maken van bijvoorbeeld onze Bovenkamer of Werkkamer. En bij mooi weer kun je natuurlijk ook van de tuin gebruik maken.

De locatie

Diverse ruimtes, variërend in omvang van circa 10 tot 50 deelnemers, zijn ingericht voor bijvoorbeeld trainingen, opleidingen en afdelingsbijeenkomsten. De studio’s zijn geschikt voor kleinere sessies bijvoorbeeld om uit te wijken voor een opdracht of voor een werkoverleg in een andere atmosfeer. Ook voor grote evenementen biedt de Zeestraat mogelijkheden. Voor congressen en seminars bieden wij de Lounge tot circa 180 personen.

Voor wie?

Wij verhuren onze voorzieningen aan onderdelen van de rijksoverheid; afdelingen, diensten, projectgroepen, stuurgroepen e.a. van de verschillende ministeries.

Ben je geïnteresseerd in onze locatie?

Voor een offerte of informatie kun je contact opnemen met de afdeling Reserveringen. Telefoon (070) 342 4900 of per e-mail Reserveringen Zeestraat