Curriculum CIO-adviseurs, tweede uitvoering afgerond

Woensdag 23 juni was alweer de laatste opleidingsdag van de tweede 2021 uitvoering van het onvolprezen Curriculum CIO-adviseurs. In de eerste negen opleidingsdagen hebben de deelnemers zich gebogen over de I-Strategie Rijk, Architectuur, Informatiehuishouding en nog veel meer onderwerpen. Vanwege de Covid-maatregelen was deze opleiding tot dan toe volledig digitaal verzorgd. Met de recente versoepelingen én een Rijksacademie die al helemaal is ingericht op anderhalve meter-afstand kon de laatste dag van het Curriculum op locatie worden verzorgd!

In de ochtend was het Pim Haselager die een Masterclass over AI en Algoritmen ten beste gaf. Na de befaamde Rijksacademielunch (op anderhalve meter geserveerd in pakketjes in het restaurant) sloten we de middag af met een forumdiscussie over Ethiek in het I-domein. Chandro Kandiah en Jean Charles Nyabusore verzorgden de input. De levendige discussie, hoe om te gaan met nieuwe technieken, konden we voortzetten tijdens de afsluitende borrel in de tuin van de Rijksacademie!
 

Heb jij ook interesse in de opleiding Curriculum CIO-adviseurs? Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor de uitvoering die start op 18 oktober. 

Voor vragen kun je terecht bij Olaf Licht; projectmanager ICT- opleidingen (06-50158613)