Financieel management

Basis administratie organisatie

Basisopleiding Overheidsfinanciën

Basis verslaggeving baten-lastenstelsel

Controllersopleiding

Masterclass financiële administratie

Projectbeheersing en control

Risicomanagement

Leerwerkatelier risicomanagement

Toezicht semipublieke organisaties

VOFMAplus

Basis comptabele wet- en regelgeving

Business case

Financiële administratie

Masterclass financieel management

VOFHA

VOFMA

Werking van agentschappen

Beleid 

Beleidscontrol

VOFNiFF

Samenwerken aan beleid en uitvoering

Toelichting programma Financieel management

De financiële functie altijd in beweging. Het gebruik van (open)data, veranderende comptabele wet- en regelgeving en de toenemende vraag naar inzicht in de effecten van beleid zijn voorbeelden van actuele ontwikkelingen. Als Rijksacademie volgen wij deze trends op de voet en actualiseren we onze opleidingen, zodat jij je als financial kunt ontwikkelen.

In het opleidingsprogramma voor komend jaar staan de basisopleidingen en verdiepingsopleidingen centraal. De VOFHA, de basisopleiding voor starters in de financiële functie, is vernieuwd. Actuele ontwikkelingen zijn verwerkt in de opleiding, je kunt op eigen gelegenheid leren via nieuw ontwikkelde e-learnings, en de lessen zijn interactiever gemaakt. Voor financials die op de hoogte willen blijven van actuele ontwikkelingen, organiseren we masterclasses. Nieuwe opleidingen in het programma zijn Beleidscontrol en Beleid evalueren.  

Opleidingen op het gebied van financieel management zijn er zeker niet alleen voor financials. In welke functie je ook werkt, geld speelt altijd een rol. Een groot deel van ons aanbod is daarom ook geschikt en leerzaam voor beleidsmedewerkers, auditors en collega's in een bedrijfsvoeringsfunctie. Ben je geïnteresseerd bekijk dan ons aanbod. Weet je niet zeker of de opleiding geschikt is voor jou, neem dan gerust contact met ons op (088-4429900).