Onze ruimtes

Wij verzorgen onze opleidingen op een unieke locatie in het centrum van Den Haag. Je kunt de ruimtes in ons pand ook huren om bijeenkomsten te organiseren voor groepen tot 180 personen. 

Bijvoorbeeld voor een congres, een debat, een boekpresentatie, een afdelings-, directie- of strategiebijeenkomst, de presentatie van een jaarplan, de startbijeenkomst of de afronding van een project, een brainstormsessie of themabijeenkomst. Voor meer creatieve sessies kun je gebruik maken van bijvoorbeeld onze Bovenkamer of Werkkamer. En bij mooi weer kun je natuurlijk ook van de tuin gebruik maken.

De locatie

Diverse ruimtes, geschikt voor groepen van 10 tot maximaal ongeveer 50 deelnemers, zijn geschikt voor bijvoorbeeld opleidingen en afdelingsbijeenkomsten. De studio’s zijn geschikt voor kleinere sessies, zoals een werkoverleg. Ook voor grote evenementen biedt de Zeestraat mogelijkheden. Voor congressen en seminars bieden wij onze Lounge aan, waarin ruimte is voor maximaal ongeveer 180 personen.

Voor wie?

Wij verhuren onze voorzieningen aan onderdelen van de Rijksoverheid: afdelingen, diensten, projectgroepen, stuurgroepen en dergelijke van de verschillende ministeries.

Ben je geïnteresseerd in het gebruik van een ruimte of de Lounge?
Voor een offerte of informatie kun je contact opnemen met de afdeling Reserveringen. Telefoon (088) 442 9900 of per e-mail Reserveringen Zeestraat